Friday, 20 April 2012

zaty jadi gadis dulang kat APC,,hehehehe

heehe,,,,,zaty jd gadis dulang,,,,bedegup jantung duk ats pentas,,hehehe,,hahahaha..lalala...








Wednesday, 18 April 2012

thanks to kak ya ngan kak linda

morning guys...huhhh letih rini...semlm kat opis zaty berlangsungnyer Anugerah Perkhidmatan Cemerlang,,so zaty,,,kak yaya..kak piah..kak juju dan kak awin,,,jd gadis dulang,,,that the leader kak awin,,thanks sb beri tunjuk ajar kat kami,,iring menteri,,dup dap dup dap...hahaha..smlm jgak zaty makeup kan kak yaya a.k.a gadis dulang dn kak linda penerima anugerah,,tahniah kak linda,,,,banje piza ek,,hahaha...k ni zaty tunjuk hasil makeup zaty,,,komen2 la yer,,pelukan khidmat zaty,,pm zaty 0122566928..love u oll









Saturday, 14 April 2012

my touch again

halo,,halo,,,harini rezeki zaty dtg lg,,alhamdulillah,,thanks again pada yg ESA...hari ni zaty makeup pengapit mbe zaty,,,finas,,,iaitu mastura,,thanks mas,,,sb beri zaty coret wajah kamu,,hehe,,,so komen ya,,,,kalau nk khidmat zaty...bole pm zaty ya,,,0122566928






Friday, 13 April 2012

alllllooohaaaaa,,hehehe

askm guys,,,cmner life u oll,,ok??...ermm kemarin dikejutkan satu berita dgn gegaran tsunami tu,,,scary,,,,so byk2 kan berdoa pada yg ESA k,,,,but now zaty nk kongsi,,,and 1stly,,thanks to anis,,sediakan model tuk saya walaupun model asal xdpt dtg,,,,tp digantikan dgn kak azie ngan cayank nana yg comel gitu,,,n sporting abis,,,hehehe...so zaty pelukan komen u oll dr hasil zaty...xlupe juga,,,zaty juga buat makeup..tuk org bertunang,,,kawen,,,dn ape2 function,,,pape pm zaty yer,,,,0122566928..love u oll












Wednesday, 4 April 2012

i never gv up ,,,chaiyok2 zaty,,owwyeahh

morning guys...zaty kat opis ni,,ambik masa jap update blog..dekat 3 hari zaty blaja tuk halfsmokey...alhamdllah berjaya juga,,I NEVER GV UP ,,,,,bak kata my sifu,,try ur best,,,syg anis,,hahaha,,blueekkk,,ngeee,,so ni la hasil zaty,,,sifu saya kata good job,,sempurna,,hehehe,,,


Monday, 2 April 2012

CLASS MAKEUP BRIDAL WITH MY SIFUUUUU

ahad pula zaty join klas anis....so my model,cik bitah,,,chntek,,mcm SHILA AMZAH OK!!!!..hehehe...so tgk la yer,,makeup zaty buat pd cik bitah....silakan....:p