Monday, 14 May 2012

ZATY NGEDIKSS TRY BAJU KAWEN,,MUAHAHA,,,

hehehe...ahad semlm zaty g teman my beloved sis,,a.k.a kak ya ....cari baju kawen,,,zaty pun tgk2la baju yg lain,,,mmg chtek,,,sape yg nk kawen nt,,leh la g kat taman dato senu sentul,,,cntek,,dan MURAH!!!!!so ni la yg baju zaty bekenan sangat tu,,baju ni da siap,,,tp xletak manik lagi,,,,designe die mmg chntek,,,



MAKE UP DONE BY ME-dinner makeup

askm,,hai guys,,,lama tarak jumpe meh,,hehehe,,ok now jgn buang masa,,zaty update blog yg zaty janji kan ritu,,bz sket memanjang mgu ni,,hehehe,,k sila komen yer,,love u ya..yg ni zaty try wat makeup dinner,,,xbuat havy sgt kat muka,,,sb masa ni kulit muka prob,,so dap sket je foundation semua...